groote gemak, goed gescand…

go2UBL verwerkt dagelijks vele duizenden facturen. De facturen worden aangeleverd via @www.go2ubl.nl of via onze app. Gelukkig worden er steeds meer facturen rechtstreeks als PDF opgesteld. Erg handig, want die kunnen meteen doorgemaild worden naar go2UBL!”

Maar wat met de vele papieren facturen?
Deze vraag krijgen wij heel vaak bij go2UBL. Het scannen van facturen is een tijdrovend en omslachtig proces. Zeker als dit niet goed ingericht is of de scanapparatuur niet optimaal werkt. go2UBL biedt nu in samenwerking met Brother de ideale scanner aan! Deze scanner is direct, out-of-the-box te gebruiken! Bovendien biedt hij alle functies die nodig zijn voor een snelle aanlevering van uw papieren facturen bij go2UBL. Met deze scanner is het Ubbelen echt nog slechts één druk op de knop!

Wist je dat…

• e-factureren aan de overheid niet zo “verplicht” is als overal wordt gezegd? Lees nu op www.go2overheid.nl hoe het echt zit!
• de binnenkort via @convert2ubl.nl al je verkoopfacturen kunt ubbelen?
• de gemiddelde verwerkingstijd om tot een 100% volledige UBL te komen bij ons slechts 30 minuten bedraagt
• je via onze website eenvoudig een (telefonische) afspraak inplant, precies wanneer het jou schikt!
• je met de go2UBL app alle kas- en pinbonnetjes eenvoudig aanlevert?
• de FAQ sectie op onze website regelmatig wordt bijgewerkt

Work in progress

speciaal voor onze enthousiaste klanten blijft go2UBL doorontwikkelen aan nog meer gemak.

Momenteel wordt hard gewerkt aan:

  • het converteren van verkoopfacturen www.convert2ub.nl (kvknr@convert2ubl)
  • het eenvoudig mogelijk maken om een factuur naar de overheid in UBL te verzenden www.go2overheid.nl (kvknr@go2overheid.nl) het meeleveren van ordernummers in de UBL (kvknr@logistics2ubl.nl)
  • Update voor onze app waarbij een factuur of bonnetje automatisch gedetecteerd wordt

Agenda

Accountancy Vanmorgen AD-dag
Woensdag 14 december te Bussum

go2UBL geeft 5 gratis toegangskaarten weg voor de AV-dag
wees er snel bij en gebruik de code:
Go2UBLAV2016!

Spotlight

deze maand SnelStart

Digitalisatie is overal om ons heen zichtbaar. De technologie gaat snel. SnelStart streeft ernaar om met haar boekhoudsoftware continu vooruit te lopen op deze ontwikkelingen. Zo is het met SnelStart al 5 jaar mogelijk om UBL-facturen in te lezen in uw boekhouding!

In digitalisatie ziet SnelStart de toekomst. Daarom proberen zij hun kennis te delen en bewustwording te creëren bij ondernemers. Zo zijn ze bijvoorbeeld een nieuw project op Texel gestart genaamd: Texel Digitaal. Dit is een proeftuin waarin go2UBL wordt ingezet om het inkoopproces te digitaliseren. Door de feedback die we krijgen, kunnen we dit proces nog beter aan sluiten op de praktijk van de ondernemer.

SnelStart maakt boekhouden makkelijker. Zo wordt een ingelezen UBL bestand automatisch op de juiste grootboekrekening geboekt.

Bekijk het zelf!

Ga toch ubbelen met SnelStart

Bekijk hier alle pakketten waar je mee kunt ubbelen

go2UBL is UBL Ready

go2UBL heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest van GBNED en Platform E-factureren en heeft deze test met succes doorlopen. go2UBL mag het label “UBL Ready” voeren.

go2UBL maakt iedere gebruiker UBL Ready zonder dat hij zich hoeft te verdiepen in de materie, een ander pakket of portaal. Gewoon direct in je eigen boekhoudpakket!

Daarmee geeft go2UBL een extra betekenis aan het UBL Ready label.

groot gemak, goed geregeld